Podkategorie
Kaszka mleczno-pszenna pełnoziarnista bananowa BIO 250g
Kaszka orkiszowa pełnoziarnista BIO 250g
Nie zawiera glutenu. Bez dodatku cukru oraz mleka. Produkt z pełnego ziarna. Dla niemowląt od 6 miesiąca życia. Skład: Ekologiczna mąka z pełnego przemiału (ryżowa 70%, kukurydziana 20%, jaglana 10%, witamina B1)
Zdrowa i pożywna kaszka owsiana z pełnego przemiału ziarna, przeznaczona dla naszych pociech od 4-go miesiąca życia. Produkt zawiera gluten, nie zawiera mleka i cukru. Wyprodukowany z zachowaniem wszystkich zasad rolnictwa ekologicznego. Skład: mąka owsiana z pełnego przemiału, witamina B1
Z pełnego ziarna pszenicy i ryżu z dodatkiem płatków owsianych, jabłek, bananów i malin. Polecana dla dzieci po 6 m-cu życia. Zawiera gluten. Nie zawiera cukru, mleka. Posiada wysoką zawartość błonnika. Działanie na przewód pokarmowy: rozluźniająca stolec.
Produkt zawiera gluten, nie zawiera cukru i mleka.Produkt z pełnego przemiału ziarna.Produkt powyżej 4 miesiąca życia. Skład: mąka pełnoziarnista z pszenicy, witamina B1.
Kaszka ryżowa z dodatkiem kaszki kukurydzianej. Może stanowić samodzielny posiłek dla dzieci jak i osób starszych bądź też jako dodatek do wszelkiego rodzaju dań.
Kaszka orkiszowa 100%, bez cukru, bez konserwantów, aromatów i barwników. Stanowi pełnowartoścowy posiłek zarówno dla dzieci jak i osób starszych. Może być również dodatkiem do wszelkiego rodzaju dań.
Kaszka jaglana z dodatkiem kaszki kukurydzianej bez cukru, bez konserwantów, aromatów i barwników. Stanowi pełnowartoścowy posiłek zarówno dla dzieci jak i osób starszych. Może być również dodatkiem do wszelkiego rodzaju dań.
Składniki: mąka owsiana pełnoziarnista, witamina B1 Sposób przyrządzenia: Zagotować mleko lub wodę. Pozostawić do wystygnięcia do temperatury 40-50 st. C. Wymieszać składniki. Ostudzić do temperatury odpowiedniej do jedzenia (37 st. C) i podawać.
Kaszka orkiszowa bio 250g dla dzieci od 4 miesiąca. Skład: mąka orkiszowa pełnoziarnista, witamina B1 Sposób przygotowania: Zagotować mleko lub wodę. Pozostawić do wystygnięcia do temperatury 40-50 st. C. Wymieszać składniki. Ostudzić do temperatury odpowiedniej do jedzenia (37 st. C).