Podkategorie
Bezzapachowy ekstrakt z czosnku wspiera pracę układu odpornościowego. Wspiera oczyszczanie organizmu z wolnych rodników, chroni przed chorobami serca i układu krążenia. Polecany w okresach osłabienia organizmu.
Zakwaska do jogurtu, to doskonały starter, do stworzenia własnego domowego jogurtu. Zakwaska zawiera bakterie kwasu mlekowego, pałeczkę bułgarską i acydophilną.
Wapń zalecany jest szczególnie w celu wzmocnienia kości i zębów, jako wsparcie przy utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi, we wspomaganiu pracy serca. Pomaga w utrzymaniu prawidłowego metabolizmu energetycznego i przekaźnictwa nerwowego.
Koncentrat probiotyczny zawiera pożyteczne szczepy żywych kultur bakterii. Polecany jest w przypadku obniżonej odporności oraz problemów z funkcjonowaniem przewodu pokarmowego. Niezbędny do prawidłowego wchlaniania się składników odżywczych.
Zakwaska do probio jogurt, to doskonały starter, do stworzenia własnego domowego jogurtu. Zakwaska chakarteryzuje się doskonałymi proporcjami laktobakterii, bifidobakterii i bakterii kwasu propionowego.
Zakwaska Bifit, to duża porcja bakterii kwasu mlekowego i bifidobakterii, do sporządzenia własnego jogurtu domowego. Taki jogurt domowy, mogą już spożywać dzieci od 6. Miesiąca życia.
Złożony suplement diety zawierający unikalne połączenie pięciu wysokiej jakości naturalnych składników roślinnych. Dzięki składnikom korzystnie wpływa na funkcjonowanie i pracę organizmu.
L-Ornityna to aminokwas, niezbędny dla prawidłowego funkcjonowania procesu przemian metabolicznych białek w wątrobie
Ze względu na zawartość liści karczocha i sylimaryny preparat ziołowy polecany jest jako uzupełnienie codziennej diety w składniki wspomagające proces trawienia, prawidłową pracę wątroby i trzustki oraz neutralizujące szkodliwy wpływ wolnych rodników.
Witaminy K2 i D3 wspomagają prawidłowe funkcjonowanie układu kostnego wykazując przy tym synergistyczne działanie. Stosowanie tych dwóch cennych składników zapobiega osteoporozie, miękczeniu kości i zmniejsza ryzyko złamań.
Berberyna pomaga utrzymać zdrowy poziom cholesterolu i glukozy, pomocna także w wspieraniu układu sercowo-naczyniowego i prawidłowej pracy wątroby
Zakwaska do kefiru, to rewelacyjny sposób na produkcje własnego, naturalnego kefiru. Zakwaska zawiera bakterie paciorkowców mlekowych, pałeczek kwasu mlekowego, drożdży i bifidobakterii.
Witamina C odgrywa znaczącą rolę w produkcji kolagenu, substancji warunkującej wzrost i procesy naprawcze tkanek organizmu, dziąseł, naczyń krwionośnych, kości i zębów.
Produkt wspiera utrzymanie prawidłowej masy ciała, jest produkowany na bazie naturalnych składników, nie zawiera alkoholu, ani cukrów.