Ekologiczne płatki owsiane górskie uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczny len mielony uzyskany z nasion lnu brązowego. Znajduje wszechstronne zastosowanie zarówno w kuchni, jak i w kosmetyce. Polecamy jako posypkę do wszelkiego rodzaju dań ciepłych, potraw zbożowych, sałatek, musli, zup oraz jako składnik chleba.
Ekologiczne musli owocowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Przed spożyciem zalecamy poddać musli krótkotrwałej obróbce cieplnej
Ekologiczne płatki żytnie uzyskuje się z gniecionych ziaren żyta. Płatki żytnie to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz owocami.
Ekologiczne płatki quinoa uzyskiwane są z gniecionego ziarna quinoa (komosy ryżowej). Polecamy jako dodatek do zup, jako składnik past oraz kotletów. Świetnie komponują się z mlekiem, jogurtem i owocami, doskonałe również jako dodatek do ciast i deserów.
Ekologiczne musli owocowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Przed spożyciem zalecamy poddać musli krótkotrwałej obróbce cieplnej
Ekologiczne nasiona lnu brązowego znajdują wszechstronne zastosowanie zarówno w kuchni, jak i w kosmetyce. Siemię lniane jest najlepiej przyswajalne po zmieleniu, jednak zalecamy mielić je tuż przed spożyciem.
Pięć Przemian Musli czekolada z czarną porzeczką bezglutenowe 500g
Pięć Przemian Musli owsiane z truskawkami bezglutenowe 500g
Ekologiczne płatki kukurydziane z truskawkami to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu lub mleka.
Ekologiczne płatki jaglane uzyskuje się z gniecionych ziaren prosa. Płatki jaglane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki jęczmienne uzyskuje się z gniecionych ziaren jęczmienia. Płatki jęczmienne to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki orkiszowe uzyskuje się z gniecionych ziaren pszenicy orkisz. Płatki orkiszowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki ryżowe uzyskiwane są z gniecionych ziaren ryżu. Stanowią doskonałą propozycję na lekkostrawne śniadanie. Polecamy jako dodatek do musli, jogurtów, napojów zbożowych oraz deserów.